Hoppa till sidans innehåll

Valberedningen söker dig!

03 FEB 2021 10:47
Valberedningen söker dig som vill komma in i styrelsen för Solna Klätterklubb. Det finns stora möjligheter att utveckla klubben och dess verksamhetsområden inom exempelvis, elitsatsning samt klättring på klippa och is.
  • Uppdaterad: 03 FEB 2021 10:47

Vi uppmuntrar särskilt föräldrar med barn i klätterskolan, att söka till styrelsen. Det skapar goda möjligheter att komma med ideer för klubben, samt utveckla en växande sport för ungdomar.

Arbetet med att ta fram kandidater till styrelsen inför verksamhetsår 2021 är redan påbörjat sedan en tid tillbaka. Det finns ett antal poster att nominera till och samtliga är listade nedan.

Ordförande
Vice Ordförande
Ledamot
Suppleant

Ordf./Vice. Ordf. kommer troligt att bibehållas från tidigare styrelse, för att i nuläget bibehålla kontinuitet och kompetensöverföring. Alla poster har en mandatperiod om ett år och väljs vid årsmötet i mars.

Har du frågor eller funderingar angående någon post, styrelsearbetet eller önskar nominera någon till styrelsearbetet? Vänligen maila Valberedningen på följande adress valberedning@solnaklatterklubb.se.

Vid övriga funderingar ta kontakt med styrelsen via This is a mailto link.

Skribent: Tobias Olli
Epost: This is a mailto link

SKF_standard_bigger

ifsc_dowload_logo

Postadress:
Solna Klätterklubb - Klättring
Nils Odén Rapport, Banvaktsvägen 20
17148 Solna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@solnaklatterklu...

Se all info