Hoppa till sidans innehåll

Klubben som gör dig STARK


Vi är klubben som vill entusiasmera och bjuda in till glädje i klättring på såväl nybörjar- som elitnivå!

 

Verksamheten drivs av en styrelse vars poster valberedningen varje år föreslår kandidater till. Styrelsens olika poster kan du läsa mer om under fliken Styrelse. På årsmötet som är öppet för alla och hålls före mars månads utgång presenterar valberedningen de olika kandidaterna och de närvarande röstar därefter. Förutom att vi då också bjuder på något gott att äta och dricka samt ett föredrag eller liknande går vi också på årsmötet igenom verksamhetsberättelsen för det gångna året och fastställer kommande års verksamhetsplan och budget.

Till verksamhetsplanen är självklart alla medlemmar välkomna att lämna förslag – information kring detta anslås på hemsida och klubbens Facebookgrupp. Förändringar i verksamhetsplanen kan naturligtvis ske under löpande period men föregås då alltid av ett styrelsebelslut.

För att få ett så levande verksamhetsår som möjligt bjuder styrelsen in till samverkan med alla medlemmar och välkomnar alltid medlemmar att delta i våra styrelsemöten samt löpande lämna förslag på idéer och hjälpa till att genomföra dem – tillsammans gör vi klättringsåret roligt och innehållsrikt!!

Uppdaterad: 08 JUN 2018 19:25
E-post: This is a mailto link

SKF_standard_bigger

ifsc_dowload_logo

Postadress:
Solna Klätterklubb - Klättring
Nils Odén Rapport, Banvaktsvägen 20
17148 Solna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@solnaklatterklu...

Se all info